James Suckling schreibt zum Chateau Ferriere 2020 Margaux Folgendes:
Full-bodied with layers of bark, black tea and intense blackberry and earth. Iodine, too. It’s powerful, chewy and focused. 68% cabernet, 27% merlot, 3% petite verdot and 2% cabernet franc. From biodynamically grown grapes. Demeter certification.
Antonio Galloni schreibt zum Chateau Ferriere 2020 Margaux Folgendes:
The 2020 Ferrière is a powerhouse. Gravel, scorched earth, licorice, cloves, lavender and inky dark fruit saturate the palate. A virile, potent wine, Ferrière shows the more virile side of Margaux off to great effect. Readers will find a wine of tremendous gravitas. Aging is 40% in new oak, 40% in one year barrels and 20% in concrete tanks.
Vom Falstaff-Magazin mit 94-96 Punkten bewertet
Tiefdunkles Rubingranat, opaker Kern, violette Reflexe, zarte Randaufhellung. Zarte dunkle Beerenfrucht, Nuancen von Brombeeren und schwarze Kirschen, zart nach Cassis und Orangenzesten. Saftig, feine süße Textur, reife Kirschen, elegante Textur, eingebundene Tannine, etwas heller Nougat im Abgang, sehr gute Länge, sicheres Zukunftsversprechen.